viernes, 2 de mayo de 2014

Làmpada OCO, Causas Externas

Causas Externas és un grup de disseny barcelonó que consta de dues persones, la Clàudia Roselló i David  Martí Vilardosa. Ells es defineixen com un equip barceloní dedicat al disseny industrial.

















La làmpada OCO és una làmpada de jardí que també compleix la funció en porxos i terrasses, il·luminant discretament la nit. La part superior projecta una llum cenital, esquitxant la visió nocturna com cuques de llum. Aquesta làmpada consta d'un fust d'alumini negre i una carcassa de polímer tècnic.

A més a més també pot tenir dues altures diferents i dues versions: la mòbil amb piqueta per clavar al terra (amb una base com a suport opcional) i amb una base fixa. La part superior pot ser verda o taronja.

OCO, m'ha cridat sobretot l'atenció per ser una peça la qual engloba senzillesa i alhora eficàcia. Penso que està resolta d'una manera excel·lent, crida l'atenció i la manté en les seves formes marcades i clares i sobretot en la il·luminació que aporta, ni molt intensa ni molt tènue. Crec també que el fet de tenir diverses versions faci que sigui encara més interessant. És ideal per a qualsevol espai, tant interior com exterior. Té presència sigui on sigui.



No hay comentarios:

Publicar un comentario